UniWeb Design - Oszlár
 
  Keresés:
Oszlár község településfejlesztése
Oszlár község településfejlesztése
Oszlár Kultúrház felújítása - 2011
 
 
 
 
 

Polgármesteri Köszöntő

Tisztelettel köszöntöm az olvasót Oszlár község hivatalos honlapján és ajánlom figyelmébe ezen keresztül is településünket!

Nagy öröm számunkra, hogy a technika fejlődése lehetővé teszi, hogy kis községünk ismertté válhasson széles e világon. Azoknak a látogatóknak szeretnénk pontos és érdekes információkkal szolgálni, akiknek valamilyen okból felkeltette érdeklődését ez a Borsod-Abaúj-Zemplén megye dél-keleti részén, a csodálatos természeti környezetű Holt-Tisza partján fekvő, dinamikusan fejlődő kis település.

Oszlár a tiszaújvárosi kistérséghez tartozó település, mely 1990 óta a szomszédos Tiszapalkonyával közösen - rövid megszakítással - Körjegyzőség keretében látja el a közigazgatási feladatokat. Az utóbbi 16 évben látványos fejlődés tapasztalható, mely köszönhető a 1998-tól 2002-ig terjedő időszakban befolyt jelentősebb iparűzési adóbevételnek, valamint az utóbbi három évben benyújtott sikeres pályázatoknak.

Remélem, hogy oldalainkat böngészve úgy érzik, hogy hasznos információkkal lettek gazdagabbak és annak reményében kívánok kellemes időtöltést, hogy egyszer személyesen is ellátogatnak községünkbe.

Tóth Zoltán
polgármester

 
 
UniWeb Design